2021-03-27 08:35:33• hírek • közlemény

Figyelmes szeretetszolgálat Nagyböjtben

Képünk illusztráció. Forrás: freepik.com
Képünk illusztráció. Forrás: freepik.com

A Hans Lindner Alapítvány arra kéri a szatmáriakat, hogy bátran jelezzék a 0760723224-es telefonszámon (Boros Hermina), ha ismernek olyan személyt, akinek egészségi állapota, elesettsége vagy korlátozott életkörülményei beavatkozást, gondoskodást (figyelem, törődés és kapcsolattartás) sürgetnek. Másrészt támogatók jelentkezését is fogadják, akik élelmiszerekkel vagy anyagilag kívánják támogatni a programot.

A Hans Lindner Alapítvány nemrég útjára indított “Lindner Agapé” programjának célja a magatehetetlen, magáról nehezen vagy gondoskodni egyáltalán nem tudó személyekről való gondoskodás, melynek kiindulási pontja a mindennapi, egyszeri meleg étel biztosítása. Ennek érdekében helyi termelőkkel, önkéntesekkel és szakiskolákkal működünk együtt. A meleg étel az alapítvány népkonyhájában készül, és az alapítvány munkatársai szállítják ki a kedvezményezettekhez, akik így rendszeresen találkoznak velük és segítenek alkalmi gondjaik megoldásában is.


A “Lindner Agapé” program eddig naponta 50 adag ételt juttatott célba, nagyrészt idős személyhez Szatmárnémetiben. Ezekre a kedvezményzettekre a szatmáriak hívták fel a figyelmet, és hozták velük össze a kapcsolatot. Érezzük, hogy a húsvéti ünnepek közeledtével, Nagyböjtben még érzékenyebbek az emberek, még inkább fontosnak tartják az idősek és elesettek támogatását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: